SURVEILLANCE ABUSE CONTINUES

Nippa nappa viittiikö tästä kirjoittaa, ei sentään säteilytetty murhaavasti kuin joissain turvakamera -paikoissa, MUTTA kun tämä on tätä Suomen, ehkä maailman, laajuista surveillanceabuse -vyyhtiä, niin laitetaas stoori päiväkirjaan.

Muutaman kerran käynyt Knuutilankankaan K-marketissa, joskus vain parkkeerannut ohimennen pihaan koiraa ulkoiluttamaan, niin kaupan lastauslaiturinurkassa olevaa kameraa kytätään selkeästi reaaliajassa, ehkä myös kaupan kameroita, ja annetaan ymmärtää, TAAS, että kyttäämme sinua joka paikassa. Kun kävelen koiran kanssa ohi, seinässä oleva tuuletin laitetaan pariksi sekunniksi päälle ja heti pois. Tapahtunut sen verran usein, että mainitsin asiasta myös kaupan nuorelle myyjäneitoselle, sanoin myös että en epäile heitä ja että kirjoitan samanlaisista tapahtumista blogissani. Kaupassahan on taas Securitaksen tarraa ovessa ja Oulussa uutisoitu että poliisi voi stalkata kameroita reaaliajassa, kumpaa sitten syyttää? Joko tai, äärimmäisen lapsellista touhua.

Samanlainen ilmastointilaite-manipulointi oli myös Rovaniemellä Nivavaaran K-marketissa, kun parkkeerasin pihaan, nousin autosta, kamera tuijotti ja ilmastointilaite laitettiin hetkeksi päälle ja pois. Usein Securitas “sattui” siihenkin kauppaan yhtä aikaa, vaikka olin ainut asiakas, sekin ajojahti loppui kun soitin heidän pomolleen.

ps. ja yläkerran lapsiperheen kyttäysmetkut jatkuvat, pikkulapsi pään päälle paukuttamaan kun laitoin kaapelimodeemin päälle, vessakäyntejä kytätty myös, BANG BANG.

Author: vesalahde

droning earth compilations, cover art, experimental music, music videos.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s