ROVANIEMEN ETÄKIDUTUS

kuva

Koska etäkidutus on jatkunut näihin päiviin saakka ja Helsingissä jo tuntui että jotkin tahot (ehkä poliisi ja turva-ala) tiesivät ja testasivat murhaavimpia taajuuksia vihaamiinsa ihmisiin, palaan vielä Rovaniemen tunnelmiin ja isänkin kuolemaan. Samalla havainnekuvalla kerron kaksi eri tapahtumaa.

Ensimmäiseksi palaan isän saattohoitoon jo puretussa Rovaniemen vanhassa sairaalarakennuksessa. Siinä ei muu jäänyt vaivaamaan kuin että tiesivätkö jotkin tahot Rovaniemelläkin miten mastosäteily vaikuttaa ihmiseen (maston paikka mustalla värillä ja isän saattohoitohuone harmaalla). Enitenhän siinä vitutti kun ei itse pystynyt edes vierailemaan pidempää aikaa huoneessa mielettömän säteilyn vuoksi. Sairaalassa oli myös turvamiehiä, jotka ehkä tiesivät jotain etägrillaustekniikoista. Isä halusi nopean lähdön ja sen sai, mutta ehkä häntä (ja muitakin saattohoidokkeja) kidutettiin ensin.

Toinen ehkä samaan mastoon liittyvä stoori kun kirjoitin Rovaniemen poliisiasemalla rikosilmoitusta, en muista mikä se oli, ehkä jostain auton seuraamisesta tai stalkkerista. Kirjoittaessani tiskillä (punainen pallo) tunsin mieletöntä grillausta kropassani TAAS ja oli vaikea pysyä tajuissaan. Hammasta purren kuitenkin sain paperin kirjoitettua ja kun lähdin asemalta huomasin että kakai, ehkä toimistokyttää (siniset pallot), olivat aulassa takanani. Päättelin melkein heti, kun kokemusta on grillatuksi tulemisesta, asemalta lähdettyäni, että olin ehkä poliisien jonkin laitteen ja sairaalan seinässä olevan mastopalikan välisessä taajuustulessa.

ps. Ehkä poliisienkin touhut ovat hallitus- ja poliisihallitusohjelmankin ulkopuolella ja on vain sattumalta keksitty miten tietyt taajuudet vaikuttavat ihmisiin ja niitä testaillaan huvikseen rehellisiin kaduntallaajiin/shoppailijoihin, TAI sitten on todellakin jokin new world order -tyyppinen salaliittoviritelmä meneillään, josta Suomen nöyrääkin nöyrempi kansa on autuaan tietämätön. Toisen ihmisen aivojen/sisäelinten/kropan säteilyttäminen tahallaan on paljon pahempi rikos kuin nyrkki naamaan, kyseessä voi olla jopa tappo/murha, jos kohde saa sydärin/aivoinfarktin.

Author: vesalahde

droning earth compilations, cover art, experimental music, music videos.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s