SATTUMIA, SATTUMIA (ei tod.)

Näitä “sattumia” taas. Iinatin sporttiparkissa koiraa ulkoiluttamassa, kun lähden (noin 9:55) niin poliisipaku tulee toiselta puiston parkilta eteen, tätä on tapahtunut muissakin kaupungeissa. Jos syytän poliisia seurailusta niin tulevat eteen ajamaan. Seurasin hetken, olisin kysynyt millä asioilla sitä liikutaan, eivät pysähtyneet.

Sama kaava toistunut jo kolmessa kaupungissa. Hesas nettiä kytättiin, manipuloitiin sosiaalisia medioita, joku naapuri kyttäsi vessaa ja hakkasi illalla seinää tai lattiaa, kolmen turvafirman turvapojat seurailivat ruokakaupoissa, kaduilla, metrotunneleissa, sitten kun hermot menee, onkin poliisi perässä.

Rovaniemellä securitaksella oli samat kujeet kunnes soitin heidän pomolleen, puolustusvoimien/rajan henkilökunta tuntui seuraavan joskus autoa lähikauppoihin, asunnossa ihme paukkeita joka nurkassa ja kun aukaisi netin, ja kun hermot menee, alkaa näkymään poliisipakuakin tiheämmin.

Ouluun muuttaessa heti naapurustossa tiedettiin milloin menen asunnosta ulos, milloin aukaisen netin, bang bang, etämittarin lähetin posahti kummasti vain meidän asunnosta. Omituisia siviilipukuisia auton seurailijoita, ehkä poliiseja? Myös joidenkin alojen matalapalkkaduunereita käytetty jahtaamiseeni. Nytkin yläkerran naapurit tienneet milloin avaan netin, milloin menen mihinkin huoneeseen, muuallakin lähinaapurustossa tiedetty milloin menen asunnosta ulos, sitten kun menee taas hermot, alkaa poliisiautoa näkymään siellä täällä. Ja mainitsen vielä murhaavat etäsäteilytykset kolmessa kaupungissa, asunnoissa, autoissa, kävellessä etc.

Lopettakaa tää pelkurimainen ajojahti ja asunnon kyttäys ennen kuin tapahtuu jotain vakavampaa, TAAS.

Author: vesalahde

droning earth compilations, cover art, experimental music, music videos.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s