SMART METERS / OULUN ENERGIA

One of these smart meter documentaries, i think they might be used for more than just reading the usage of electricity…

with simple search many articles about smart meters/hacking/etc. didnt read the articles but im sure theres at least some truth, smart meters can be hacked and used for apartment stalking at least…

https://stopsmartmeters.com.au/2014/10/17/smart-meters-can-be-hacked/
https://luxreview.com/article/2014/10/how-to-lower-your-electricity-bill-hack-your-smart-meter
https://www.theregister.co.uk/2017/01/04/smart_metres_ccc
https://www.zdnet.com/article/smart-meter-hacking-tool-released/

Nyt hieman kyllä ihmettelin kun sähköasentajanne tuli sanomaan, että pitää katkaista sähköt koska luetaan mittarit. Hetken mietin että miksi pitää katkaista sähköt mittarilukemia luettaessa, kävin kysymässä ja huomasin että vain meidän asunnon mittari vaihdetaan, ei kuulemma lähetin toimi. Pakko epäillä näitäkin laitteita, ehkä lähetin on toiminut liiankin hyvin ja käytetty asunnon stalkkaamiseen, mistä olen kirjoittanut aiemmin, tai hakkeroitu. Mittarin malli näytti olevan Landis+Gyr E450, kysäisin myös ettei vaan sähköfirmassakin lueta blogiani kun yhtäkkiä vaihdetaan mittari, ei kuulemma lueta. En tiedä itse näistä laitteista, mutta netissä useita artikkeleita, että juuri etäluettavia voi käyttää kaikenlaiseen stalkkaukseen, ehkä jopa tähän sähköiseen kidutukseen mitä asunnossa tapahtunut.

ps. ja heti muuttaessani Ouluun ihmettelin yhtä teidän työntekijäänne Ukkoherrantiellä kuin vain kyttäämässä minua, kuin tietäen milloin tulen ulos asunnosta, kyttäily loppui kun soitin Oulun energialle.

ps2. epäilin myös Rovaniemellä tapahtuneen kidutuksen, jonkinlainen voimakas säteilytys heti kun olin yksin asunnossa, liittyvän etäluettaviin mittareihin.

ps3.Tässä ei kiinnosta enää minkäänlainen vapaaehtoistyö eikä muiden auttaminen, kun oma elämä yritetään tuhota murhaamalla niin asunnoissa kuin kaduilla. Mutta, jos teoriani älylaitteen ja maston väliin jäämisestä pitää paikkansa, kuten tuntui että poliisitkin tekivät minulle Helsingissä, niin taloyhtiön smartmeter-patteristosta lähtee aikamoinen grillaus lähimpään mastoon, väliin jää ainakin viereisen kerrostalon asuntoja. Rovaniemellä sanottiin, että mittarit ottavat vain kerran yössä yhteyden, mutta kuka tietää mitä niillä touhutaan, jos tämänkin asunnon lähetin oli muutamassa kuukaudessa grillattu hajalle. Käsittääkseni smartmetereissäkin on IP-osoite, kuinka ne on suojattu vai pannaanko jakoon?

Author: vesalahde

droning earth compilations, cover art, experimental music, music videos.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s